Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

HPs hållbarhetsarbete

Hållbarhet är något som finns med i alla HPs led, från hur vi tar fram våra produkter till hur de sedan kan återanvändas

Vi arbetar på att göra våra produkter så gröna som möjligt.

Vi ser det som vårt ansvar att dagligen arbeta för att skapa en mer hållbar värld. Vi anpassar vårt företag till en cirkulär framtid med låga koldioxidutsläpp. Alla som vi arbetar med ska bemötas med värdighet och respekt och vi vill vara en katalysator för positiv förändring i de samhällen där vi bor, arbetar och verkar. För om man är ett av världens ledande IT företag, då måste man även leda vägen in i en hållbar framtiden. Och kanske är det just därför som vi utsetts till det mest ansvarstagande företaget i USA.

Minskat vattenavtryck och koldioxidutsläpp.

År 2019 minskade vårt vattenavtryck till 249 030 000 kubikmeter. Det var tre procent lägre än 2018, vilket berodde på minskningar i direkt och indirekt vattenanvändning i HPs globala verksamhet och produktanvändning.

En annan av våra insatser är så kallade kartongdekaler för återbruk. Istället för att kasta kartonger som gått sönder lagar vi kartongerna med en dekal så att de kan användas igen. Det har gjort att 13 600 kg av material har sparats och dessutom har 234 600 kg utsläpp av koldioxid undvikits.

HPs miljöavtryck

Världens första bärbara dator tillverkad av havsbunden plast.

HP Elite Dragonfly är den första datorn med havsbunden plast, det vill säga plast som hade riskerat att hamna i havet. Dessutom är 80% av de mekaniska delarna är gjorda av återvunnet material².

HP Elite Dragonfly är den första datorn med havsbunden plast,
Plast som inte kan återvinnas kommer att uteslutas ur HP:s förpackningar
771 000 kg plast samlas in och används i HPs produkter

1. Jämfört med 2018. Beräknad som procentandelen primär plastförpackning (efter vikt) som minskas för varje enhet som skickas. Sekundära och tertiära förpackningskomponenter är inte inräknade. Omfattar förpackningar för HP-datorer och skrivare. Omfattar inte förpackningar för: Hårdvara från Graphics Solutions Business (GSB), förutom skrivarna PageWide XL och DesignJet; 3D-skrivare; skrivartillbehör; återställda produkter; accessoarer som tillval från tredje parter, reservdelar och efter marknadsdelar.

2. Med HPs batterier med lång batteritid Efter vikt. Mekaniska delar omfattar hölje, högtalarlåda, tangenthöljen, batteriram och andra mindre mekaniska delar i september 2020.