Kundvagn Stäng

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Inga operatörer finns tillgängliga
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Nu är dom här!

iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPad (8:e generationen) och iPad Air.
Snabbare och vassare, och laddade med ännu bättre funktioner och ännu mer prestanda än sina föregångare.
De perfekta verktygen för att skapa en bättre och mer attraktiv arbetsplats.

iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max

Med supersnabbt 5G. A14 Bionic – det snabbaste chippet i en smartphone. Och ett proffskamerasystem som tar helt överlägsna bilder i svagt ljus. Ett stort språng framåt för iPhone. Ceramic Shield ger fyra gånger bättre skydd om du tappar din iPhone i marken och tål mer än alla smartphone-glas. iPhone 12 Pro Max har en 6,7-tums Super Retina XDR-skärm och iPhone 12 Pro en 6,1-tums. Finns i fyra finishar. Stillahavsblå, guld, silver och grafit.


iPhone 12 / iPhone 12 Mini

iPhone 12 / iPhone 12 mini

Världens minsta, tunnaste och lättaste 5G-mobil med A14 Bionic – det snabbaste chippet i en smartphone. Nytt system med dubbla kameror med nattläge. Och en ljusstark Super Retina XDR-skärm. I två perfekta storlekar. iPhone 12 med 6,1-tums skärm och iPhone 12 mini med en 5,4-tums. Kanter av flygindustriklassat aluminium. Ceramic Shield med fyra gånger bättre skydd mot tappskador. Finns i fem fina finishar. Vit, svart, blå, grön och röd.


iPad 8:e generation

iPad (8:e generationen)

Nya iPad. Imponerande. Även när det gäller priset. Den är din digitala anteckningsbok, ditt mobila kontor, din fotostudio, din spelkonsol och din egen biograf. Med ett A12 Bionic-chip är det enkelt att köra kraftfulla appar och fängslande spel. På så sätt kan du redigera ett dokument samtidigt som du söker på webben och ringer ett FaceTime-samtal till en kollega. Gör ännu mer med wifi och 4G LTE Advanced och ett batteri som räcker hela dagen.

iPad Air

iPad Air

Kraftfull. Praktfull. Uttrycksfull. iPad Air gör mer än en dator, på enklare och mer snillrika sätt. Och med fler funktioner och möjligheter är den mångsidigare än någonsin. En kreativ studio under armen. Tack vare vassare grafik och maskin­inlärning med A14 Bionic kan du utforska nya kreativa möjligheter när du redigerar bilder, skapar musik och mycket annat. Spela in en video i 4K och redigera den direkt på iPad Air. Jobba. Plugga. Umgås.

Jobba på ett sätt som passar dig. Här hittar du det du vill ha och behöver.

Hörlurar, möss, tangentbord… Rätt tillbehör förstärker upplevelsen.
Apples produkter är kända för sin användarvänlighet och höga kvalitet, och det gäller såklart även alla tillbehör.

AirPods Pro

Magi för dina öron. Aktiv brusreducering för mer fängslande ljud. Växla till transparens när du vill höra vad som händer runt omkring dig.

Magic Keyboard

Ett suveränt komplement till iPad Pro och iPad Air. Det är skönt att skriva på och styrplattan öppnar upp för nya sätt att jobba med iPadOS.

Övriga tillbehör

Är det något annat du behöver? Fodral, laddare, möss… Vi har lagret fyllt av smarta tillbehör till din nya iPhone och din nya iPad.

Fritt val, du väljer. 

Köp din nya iPhone på det sätt som passar dig bäst. Fast månadskostnad, med monterat skärmskydd, med service och kostnadsfri utbytespool. Fritt val. Köp den som den är eller med några av våra tilläggstjänster, du väljer.

Fast månadskostnad

Köp din telefon med en fast månadskostnad. Du betalar bara för den tid du använder den och vi ser till att den återvinns på ett bra sätt.

  • Lägre totalkostnad
  • Miljösmart återvinning
  • Enkelt att komma igång

Total kontroll

För dig som gillar mycket av allt. Fast månadskostnad, återvinning, service och utbyte på plats, kostnadsfri utbytespool.
Allt ingår. Och lite till.

  • Service och utbyte på plats
  • Kostnadsfri utbytespool
  • Miljösmart återvinning

Övriga tjänster

Du kan alltid köpa din enhet med någon eller några av våra övriga tjänster. Som montering av tillbehör och registrering och konfigurering av telefonen.

  • Montering av skärmskydd
  • Registrering av enheter
  • Automatisk konfiguration

Hållbart. Ekonomiskt. Enkelt.

Hållbart. Ekonomiskt. Enkelt. Det är ledorden för en hållbar livscykelhantering.
Och med Atea som partner kommer du snabbt och enkelt igång med en hållbar hantering av dina it-produkter.