Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Dell Precision - byggd för extrem tillförlitlighet

Workstations från Dell

En workstation är mer än bara en kraftfull dator. Den är byggd och designad för att alltid leverera, prestera och producera, exakt när du vill och behöver det. De nya mobila Precision workstation-datorerna har NVIDIA-grafik och Dell Optimizer for Precision med smart AI-baserad optimering och en grym prestanda.

Dell Precision 3561

Precision 3561

En kraftfull, mycket lätt workstation med en utsida av återvunnen kolfiber och bioplast och en insida med bästa prestanda. Extra lång batteritid, Nytt Pro2-tangentbord, professionell T1200 NVIDIA-grafik och AI för en smartare, mer personlig upplevelse.

Dell Precision 3551

Precision 3560

En 15-tums mobil workstation-dator i helt ny design och med Dell Optimizer for Precision. Lätt, snabb och kraftfull, redo att leverera.Med nästa generations processorer och NVIDIA Quadro® RTX-grafik för en grym prestanda. En workstation att lita på.

Kreatör

Grafiska formgivare behöver hårdvara som främjar skapandet för såväl hemarbetaren som på kontoret. Med en Precision 3000 ges möjlighet att vara kreativ och skapa kampanjer för både web och print.

Fotograf

Fotografer ute på fältet behöver en lätt och snabb dator för expeditionsarbete. Precision 3000 möjliggör lättare bildarbeten som önskas göras direkt - utan fördröjning.

Arkitekt

Att visualisera och skapa trivsamma miljöer är arkitektens mål och vision. Med en Precision 3000 utförs arbetet säkert med en god prestanda anpassad för enklare ritningar i ett estetiskt fodral.

Fler modeller i Precision familjen

Dell hjälper företag att kartlägga sina användare så att varje användarprofil får precis vad den behöver. Genom att hitta rätt användarprofiler får man en flexibilitet där varje användargrupp blir nöjd och kan maximera sin produktivitet samtidigt som man varken över- eller underinvesterar i hårdvara.

Dell Precision 5000 - Mobila workstations med 15-tums skärm
Dell Precision 7000 - Mobila workstations med hög prestanda och elegant design