Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

MacBook Air – En perfekt partner

MacBook Air. Lätt. För alla. Nya MacBook Air är lättare än någonsin. Och kraftfullare. Den senaste generationens M2-chip är så energieffektiv så att batteriet räcker upp till 18 timmar. Och kraftfullt nog för att både spela upp och redigera fler video­strömmar i 4K och 8K ProRes

• Den nya designen är gjord i ett tunt aluminiumhölje med en SSD-hårddisk på upp till 2 TB som räcker till dina bilder, filmer, låtar och dokument.

• Skärmen, en Liquid Retina-skärm på 13,6 tum är den största, och mest ljusstarka hittills på en MacBook Air, med stöd för en miljard färger. Den gör allt skarpt, färgstarkt och kontrastrikt.• Kameran för videosamtal är HD med 1080p med dubbelt så hög upplösning och bildkvalitet som sin föregångare. Dessutom tre mikrofoner med algoritmer som ger ett rent ljud när du pratar.

• Ett ljudsystem med fyra högtalare och rumsligt ljud från alla håll ger möten, filmer och musik en stor ljudupplevelse.

• Tangentbordet är tyst och bekvämt med funktionstangenter för snabba genvägar. Med Touch ID låser du upp datorn, loggar in med lösenord och betalar säkert på nätet, allt med ditt fingeravtryck. Styrplattan har blivit större och ger dig mer utrymme för precision.• Laddaren har magneter som gör att sladden lossnar istället för att datorn går i golvet av misstag, och du ansluter tillbehör genom två Thunderbolt-portar. 

• MacBook Air är en riktig arbetsmaskin för alla typer av jobb.


En perfekt partner. Till dig och din iPhone.

Om du har en iPhone känns allt bekant när du startar en Mac. Och de är som gjorda för varandra genom att hårdvara, mjukvara och tjänster är utformade för att fungera ihop. Tar du bilder med din iPhone så finns de direkt på din Mac och texter kopieras enkelt mellan enheter. Du kan börja jobba på din Mac och fortsätta på din iPad och lägga till flera skärmar, ringa och sms:a från datorn eller göra uppdateringar på din Mac från iPhone. Appar från Microsoft och Google är kompatibla så alla typer av uppgifter fungerar smidigt. Om du har en iPhone, missa inte fördelarna med alla integrerade funktioner. 

Jesper Andersson

M2. Den nya generationen.

M2, den nya generationen Apple Silicon, har förändrat Mac-produkterna genom högre prestanda och energihushållning. Genom att kombinera fler delar, såsom processor, grafikprocessor och minne, på samma chip så går allt snabbare samtidigt som det drar mindre ström. Detta är möjligt tack vare en förbättrad nanometersteknik. Det betyder snabbare maskininlärning, snabbare processorer och smidigare multitasking med flera appar. Dessutom med längre batteritid, upp till 18 timmar. En kraftfullare åttakärnig processor, upp till 10 grafikkärnor och en högpresterande mediemotor skapar en betydande skillnad mot tidigare och gör nya MacBook Air till ett arbetsverktyg för alla.

Jesper Andersson