Kundvagn Stäng

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Apple - Vårens nyheter

Nyheter från Apple - Förbeställ Apple AirTag, Apple iPhone 12 eller Apple iPhone 12 mini redan idag!

Nyheter från Apple. Nu är dom här!

iPad Pro 12,9" (5:e generationen), iPad Pro 11" (3:e generationen), iPhone och iPhone 12 mini Purple, iMac 24" Retina, Apple TV 4K, Apple TV HD och AirTag.

iPad Pro (5:e generationen) 12,9
iPad Pro (5:e generationen)

iPad Pro 12,9". Superladdad med Apple M1-chippet.

iPad Pro har ett kraftfullt Apple M1-chip som ger prestanda på en helt ny nivå och ett batteri som räcker hela dagen. Den förtrollande Liquid Retina XDR-skärmen på 12,9 tum är som gjord för att visa och redigera bilder och videor i HDR. Modellerna med stöd för mobildata och 5G ger blixtsnabb uppkoppling även utan wifi. Och skärmkameran med funktionen Centrerat ser till att du alltid syns mitt i bilden under videosamtal. iPad Pro har proffskameror och LiDAR-teknik för suveräna foton, videor och AR-upplevelser. Thunderbolt/usb 4 för anslutning av tillbehör med hög prestanda. Och du kan lägga till Apple Pencil för att teckna, anteckna och göra markeringar i dokument, plus det smidiga och bekväma tangentbordet Magic Keyboard med styrplatta.

iPad 11 3:e generationen

iPad Pro 11". Portabelt kraftverk.

iPad Pro. Apple M1-chip med galet bra prestanda. Imponerande 11-tums Liquid Retina-skärm som är både snygg och extremt bärbar. Och blixtsnabbt 5G. Spänn fast säkerhetsbältet.

iMac

iMac. Färgstark teknik.

En total förvandling med Apple M1-chippet gör iMac ofattbart tunn och otroligt kompetent. Gjord för att märkas i alla sammanhang och smidigt passa in i ditt liv.

iPhone 12 Purple

iPhone 12. Lila är här.

iPhone 12 tar utvecklingen ett steg längre med supersnabbt 5G1 och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Nytt system med dubbla kameror. En kristallklar Super Retina XDR-skärm.

iPhone 12 mini Purple

iPhone 12 mini. Kraften är lila.

iPhone 12 mini är världens minsta, tunnaste och lättaste 5G-mobil.1 Utrustad med A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Nytt system med dubbla kameror. Och en kristallklar Super Retina XDR-skärm.

Apple TV 4K

Apple TV 4K. En större upplevelse med Apple.

Med nya Apple TV 4K kombineras de bästa tv-programmen med Apple-enheterna och -tjänsterna du gillar i en kraftfull upplevelse som helt förändrar ditt vardagsrum.

Apple AirTag

AirTag. Det enklaste sättet att hitta dina saker.

AirTag är ett jättesmidigt sätt att hålla reda på och hitta dina saker. Sätt fast en på nyckelknippan och lägg en annan i ryggsäcken. Vips så kan du hålla ett öga på dem i appen Hitta.