Laddar meny

Hög kvalité på videomöten oavsett plattform

Har din verksamhet flera lösningar för videomöten som inte är integrerade i varandra? Har ni behov av externa möten via video med parter som har en annan videolösning? Tycker användarna att det är komplext och svårt och är möteskvalitén dålig?

Exemplet bygger på en videolösning ursprungligen framtagen för att integrera Skype for Business och Cisco-video hos en av våra kunder. Där var det viktigt att förenkla för användarna och höja kvalitén i videomötet.

Det här är ett exempel på en it-lösning där vi kan integrera olika videolösningar med varandra för att säkerställa hög kvalité i möten oavsett plattform. 

Du ska inte behöva fundera på vilken enhet du och de andra mötesdeltagarna använder när du planerar och ansluter till ett videmöte. Det ska vara enkelt att ansluta oavsett enhet och användaren ska få tillgång till alla funktioner. Vid externa videomöten har du inte kontroll över vilken utrustning som används och då är tillgängligheten extra viktig.

Vår lösning förenklar användandet betydligt och du får också en högre kvalité på mötet eftersom du inte behöver krångla med tekniken. Alla har också tillgång till samma funktioner oavsett vilken plattform de använder för tillfället. Genom att förenkla användandet och höja kvalitén så säkerställer du ett högt nyttjande av lösningen. Det finns också möjlighet att använda befintlig videoutrustning utan krav på att de ska vara av en viss modell eller version. 

Med vår lösning får du en bättre videoupplevelse då både ljud och bildkvalitén blir bättre.

Enkelt för dig som användare

  • Du kan använda den enhet som passar dig bäst för stunden.
  • Du behöver inte tänka på vilken lösning externa parter har.
  • Du kan enkelt boka dina videomöten direkt i Outlook.  

Ökad kvalité

  • Bra bild och ljud.
  • Flexibla anslutningsmöjligheter.
  • Enhetlig mötesplattform.

Lägre kostnader 

  • Inget behov att köpa nya enheter eftersom du kan använda befintlig utrustning.
  • Lägre underhållskostnad genom att slippa administrera flera separata miljöer.
  • Effektivare möten eftersom du enkelt och snabbt kan ansluta.
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer