Tillbaka till Smarta mötesrum
Surface Hub Digital arbetsplats

Släpp innovationen lös i mötesrummet med Surface Hub

Microsoft Surface Hub är en allt-i-ett skärm med touch och finns i 55 och 84 tum. Det gör att du kan hålla möten med hela teamet, oavsett var de befinner sig.

Så fungerar Surface Hub

Skärmen är baserad på Windows 10 och användas som en whiteboard, med ett integrerat Office-paket. Det gör att du kan köra OneNote, PowerPoint, Word och Excel utan att behöva ta med din laptop. Du kan även ladda ner fler appar från Microsoft Store.

De två inbyggda kamerorna anpassar sig automatiskt till den mest optimala vinkeln när du står och skriver på pekskärmen. De fyra inbyggda mikrofonerna plockar upp lätt ljud i hela rummet – även i större rum.

Snabbt att komma igång med Surface Hub

Det går snabbt att komma igång. Microsoft Surface Hub är helt integrerad med Lync/Skype för Business och videomötet går direkt från enheten. En integrerad whiteboardfunktion kan enkelt delas med alla som deltar i mötet. Även Microsoft Office/Office 365 paketet är integrerat, så du behöver inte ta med din dator för att köra din presentation. 

Med spännande och produktiva möten skapar du en kreativ miljö och grund för gladare och nöjdare medarbetare.

Lösningen frigör tid eftersom det inte är nödvändigt att skriva och skicka e-postmeddelanden efter mötet. Alla anteckningar kan skickas direkt från Surface Hub. Det innebär effektiva möten, snabba beslut och ett gemensamt innehåll.

Tillbaka till Smarta mötesrum
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer