Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Digital arbetsplats

Hantera era klienter på ett modernt sätt

Låt Atea med hjälp av våra specialister vägleda dig genom en workshop tillsammans med din verksamhet med syftet att säkerställa att ni är redo att börja hantera era klienter på ett modernt sätt över internet.

Workshop som kartlägger

Tillsammans med representanter från er it-avdelning, slutanvändare och Ateas specialister hjälper vi er att identifiera vad som måste adresseras för att nå en hantering av dina klienter baserad på Modern Management via molnet. Vi säkerställer att det inte finns några hinder och kartlägger risker utifrån vår erfarenhet av tidigare projekt. Resultatet från workshopen bör sedan användas som grund för att du som kund ska kunna fatta rätt beslut för etableringen av en modern arbetsplats.

Atea kommer att producera en slutrapport med rekommendationer och ett tydligt förslag på ett nästa steg efter slutförd workshop.

Tillsammans med representanter från er it-avdelning, slutanvändare och Ateas specialister hjälper vi er att identifiera vad som måste adresseras för att nå en hantering av dina klienter baserad på Modern Management via molnet. Vi säkerställer att det inte finns några hinder och kartlägger risker utifrån vår erfarenhet av tidigare projekt.

Resultatet från workshopen bör sedan användas som grund för att du som kund ska kunna fatta rätt beslut för etableringen av en modern arbetsplats. Atea kommer att producera en slutrapport med rekommendationer och ett tydligt förslag på ett nästa steg efter slutförd workshop.

Några exempel på områden som kommer beröras i workshopen:

  • Slutanvändarperspektivet
  • Registrering och installation/Uppsättning av datorer
  • Applikationshantering och distribution
  • Identiteter och katalogtjänster
  • Utskriftsinfrastruktur
  • Nätverk, access & policies
  • Säkerhet och integritet
  • Supportering av plattform

Hur fungerar tjänsten?

Planeringsmöte
Före workshopen äger rum så sker ett förberedande möte för att skapa förutsättningar samt diskutera förslag på deltagare.

Genomförande av Workshop
Under workshopen som genomförs under två halvdagar kommer vi att kartlägga nuvarande och framtida behov. En viktig del är att rätt resurser deltar för att få bästa resultat.

​​​​​​​Uppföljning
Efter workshopen sammanställs workshopen skriftligt. Rapporten baseras på diskussionerna och Ateas rekommendationer. Senare sker en presentation av rapporten på plats eller via video.

Daniel Sundelin

Jag brinner för möjligheterna att med digitala verktyg effektivisera arbetsplatser, förenkla och förbättra sättet man nyttjar produkter och tjänster samt att öka produktiviteten hos användarna genom att ge dem möjligheten att välja den plattform de är mest komfortabla med.
Tillbaka till Digital arbetsplats