Tillbaka till Digital arbetsplats
cisco webex teams cisco webex board Digital arbetsplats

Effektivisera samarbetet med Cisco Webex Teams

Cisco tar digitala samarbetsplattformar till en ny nivå med Cisco Webex Teams – ett verktyg som helt integrerar möten, meddelandehantering och samtal i en modern och effektiv molnplattform.

Det här får du med Cisco Webex Teams

Möten

Se, hör och dela innehåll med alla. Delta i ett möte var du än är – från mobila enheter eller videosystem.

Meddelanden

Med direktmeddelande får du en persons uppmärksamhet. Med affärsmeddelanden får du mer än så. Tillbringa mindre tid med e-post och mer tid med att få saker gjorda.

Samtal

Ring eller ta emot samtal var du vill – med Cisco Webex Teams-appen, på en IP-telefon eller på ett videosystem i ett konferensrum.

Innehållsdelning

Varaktig delning gör det lättare att lägga upp och hitta information. Dela innehåll i teamets olika forum samtidigt som sammanhanget bevaras.

Integrering och botar

Hjälp användare att förlita sig på färre system och appar. Integrering kan förenkla arbetsflöden, och botar kan automatisera handlingar. 

Fördelar med Cisco Spark
  • För it-chefen och företagsledaren - en säker, skalbar och omfattande plattform för samarbete hjälper era team att få jobb gjort mer effektivt.

  • För befintliga möteskunder - bygg på befintliga investeringar för att på ett säkert sätt lägga till meddelanden, fildelning, samtal och video.

  • För slutanvändaren - Cisco Spark är ett säkert utrymme där du kan skapa, dela och få saker gjorda tillsammans. Förändra dina grupprojekt.

Cisco Webex Board
- presentera, träffas och skapa tillsammans

Vill du ansluta sömlöst till era fysiska och virtuella mötesrum?

Cisco Webex Board är en grupptavla där ni kan presentera, träffas och skapa tillsammans med hjälp av en digital whiteboard. Den är fullt integrerad med tjänsten Cisco Webex Teams, så ni kan ta upp ert samarbete var ni än är.

Tillbaka till Digital arbetsplats
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer