Tillbaka till Digital arbetsplats

Avancerade konferensrum

Vi skapar presentationsmiljöer med utrustning som installeras i allt från det minsta mötesrummet till stora hörsalar, kyrkor, rättssalar, styrelserum, övervakningsanläggningar och operationsrum.

Paketlösningar

De paketerade lösningarna omfattar komplett och modern presentationsutrustning, installerad på plats i ditt mötesrum. Allt ingår; bild, ljud, kablage, installation och serviceavtal. Få en förstklassig mötesupplevelse med den senaste och framtidssäkrade tekniken. Beställ enkelt via vår eShop.

Med vår app för bokning av mötesrum får du tillgång till en smart lösning.

Ljud- och bildlösningar för alla verksamheter

Hörsal/Styrelserum/mötesrum

Användarvänligheten är viktig och med integrerad audiovisuell teknik, videokonferens och samarbetsteknologier skapas innovativa rum för framtidens möten. Med ett enkelt knapptryck ska bilden från datorn visas direkt.

Vi hjälper till med allt från idé till färdig installerad lösning i en ny eller befintlig byggnad. Låt oss vara involverade tidigt i byggprojektet så vi kan vara med hela vägen.

Vi hjälper vi dig med rumsdesign, projektledning och systemintegration för att skapa smarta miljöer för interna och externa möten, utrustad med den absolut senaste tekniken. Det ingår videokonferens, ljud- och bildlösningar, mörkläggning samt styrning av utrustningen.

Visuellt beslutsstöd ökar överblick

För vissa verksamheter till exempel vård och räddningstjänst är det ovärderligt med ett intuitivt grafiskt gränssnitt i en pekskärm, det för att kunna välja vilken information som är viktig att ta del av från de bakomliggande systemen.

Baserat på verksamhetens önskemål och arbetsmetodik skräddarsys gränssnittet i pekskärmen och utrustningen styrs/fjärrövervakas i den befintliga it-infrastrukturen. Integration med andra rumsfunktioner i samma gränssnitt, till exempel belysning, ljud och projektorer är fullt möjlig.

Smart lösning med mötesrum som tjänst

Mötesrum som tjänst är för dig som vill ha smarta och intuitiva mötesrum som alltid fungerar. I tjänsten ingår ett antal innovativa lösningar som vi berättar om här.

 

 • Interaktivitet
  Dela idéer och interagera med kollegor via bildskärmen som har touchteknik och fungerar som whiteboard.
 • Panel för rumsbokning
  Panelen monteras utanför mötesrummet för bokning av spontana möten, eller för upplysning om vilka bokningar som planerats i rummet framöver. Utrustningen ansluts till företagets Exchangeserver och integreras med medarbetarnas kalenderbokningar.
 • Extern övervakning
  I tjänsten ingår övervakning dygnet runt året runt. Atea ansvarar för tjänsten, genomförandet och driften och får information omgående om någon utrustning i rummet är ur funktion. Då oftast innan mötesdeltagaren själv vet om det, en åtgärdsplan träder då i kraft.
 • Trådlös anslutning
  I tjänsten ingår stöd för BYOD – Bring Your Own Device, du kan vara säker på att bild och ljud fungerar oavsett om du använder Mac, PC, surfplatta eller smartphone. Du kopplar upp dig trådlöst utan kablar.
 • Till eShop för lagersaldo och beställning
  Med appar för mobila enheter blir det enkelt att hitta lediga mötesrum, göra spontana och schemalagda bokningar. Även när du inte är på kontoret.
 • Ett grönt rum
  Med tjänsten har du ett mötesrum som är till 100 % klimatkompenserat. Med en aktiv livscykelhantering av all utrustning som ingår får du ett mötesrum som alltid har den senaste och bästa mötestekniken.

Serviceavtal

Vi ger förebyggande service på dina villkor. Ett serviceavtal är en garanti för att din anläggning alltid är i bästa skick. Det är också en väg till förbättrad driftsekonomi.

Med ett serviceavtal försäkrar du dig som kund om den trygghet och kontinuitet som krävs för att arbetet skall fungera smidigt. Serviceavtal är ett bra sätt att skydda sig vid oönskade driftstopp. Konferensutrustning såsom videokonferens, data-/videoprojektor och dokumentkameror etc. blir allt viktigare verktyg i det vardagliga arbetet. Genom att teckna ett service- och supportavtal försäkrar du dig om att utrustningen finns tillgänglig när den behövs och att den är anpassad efter just din verksamhets behov.

Vi erbjuder flera olika nivåer av serviceåtaganden. Installationens utformning tillsammans med dina behov och önskemål, avgör vilken nivå du ska välja.

Tillbaka till Digital arbetsplats
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer