Tillbaka till Datacenter
Hybrid datacenter Datacenter och nätverk

Få full kontroll över din it-miljö med Hybrid datacenter

Hybrid datacenter ger dig fullständig överblick över din it-miljö, eftersom alla interna it-system, externa plattformar och molntjänster samlas i ett gemensamt gränssnitt.

Så gör Hybrid datacenter verksamheten effektivare

I tjänsten ingår automatisering, heltäckande support av Atea – och möjligheten att delegera uppgifter till verksamheten frigör tid till affärsutveckling.

Med Hybrid datacenter kan du från ett enda gränssnitt överblicka och kontrollera hela din it-miljö. Det underlättar flytt av data och anpassningar till nya lagar och förordningar, samtidigt som du får en bättre kontroll på dina kostnader.

Fem fördelar med tjänsten

  1. Överblick leder till minskade kostnader
  2. Automatisering kan leda till nya affärsidéer
  3. En självständig och effektiv verksamhet
  4. Stordriftsfördelar utan stor organisation
  5. Utveckling som gynnar alla

En testbädd för life science - med it i framkant

Trots en ambitiös tidplan och många utmaningar har Testa Center tillsammans med Atea lyckats skapa en toppmodern anläggning som uppfyller Life Science-branschens alla krav på säkerhet och flexibilitet.

”Vi insåg tidigt att vi hade behov av ett system som skulle vara modernt och flexibelt, samtidigt som det skulle vara robust och säkert”

Jens Hammarlund, Head of IT & Digital, Testa Center

Läs om Testa Centers säkra och flexibla lösning

Webinar - titta nu eller senare

Få kontroll och en plattform för verksamhetsutveckling med Hybrid datacenter

Vi går genom allt du behöver veta om Hybrid datacenter. Fyll i dina uppgifter för att titta på webinaret.

Kontroll och förutsättningar i en hybrid miljö är ingen självklarhet. Förflyttningen för med sig utmaningar som tar mer tid än det ger. Vi har löst detta genom att paketera en komplett lösning där du direkt får kontroll och en plattform för verksamhetsutveckling.

Krister Näsström, it-chef, Marks kommun berättar om molnresan.

Nya digitala lösningar och e-tjänster är inte bara ett sätt för landets kommuner att möta medborgarnas förväntningar – de håller också nere kostnaderna.

Läs om Marks kommuns molnresa

Vanligaste frågorna om Hybrid datacenter

Självklart kan du som it-chef ha funderingar eller farhågor inför köpet av en ny tjänst. Vi svarar på några av de vanligaste frågorna om Hybrid datacenter. Vi förklarar också varför lösningen är ett effektivt sätt att få full kontroll över it-miljön.

Få svar på de vanligaste frågorna

Daniel Klöfverskjöld berättar om fördelarna med Hybrid datacenter.

De verksamheter som minimerar administrationen och istället investerar resurserna i utveckling – de förutspås bli vinnare, enligt Gartner.

Frigör tid för verksamhetsutveckling

Välkommen till kontoret som frigjorde tid och energi

För några månader sedan gick vardagen för den här it-avdelningen ut på att släcka bräder. Men tack vare automatiserade flöden och processer, där medarbetarna själva har tillgång till kapacitet och servrar, är arbetet nu roligare och effektivare.

Tillbaka till Datacenter
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer