Tillbaka till Datacenter och nätverk
it som tjänst Säkerhet backup It-infrastruktur

Backup som tjänst

Ateas Backup som tjänst ger din verksamhet en effektiv och trygg backuplösning, samtidigt som it-avdelningen kan ägna mindre tid åt rutinuppgifter och mer tid åt utveckling.

Så blir du effektivare och tryggare med backup som tjänst

Ateas Backup som tjänst ger din verksamhet en effektiv och trygg backuplösning, samtidigt som it-avdelningen kan ägna mindre tid åt rutinuppgifter och mer tid åt utveckling.

Vi listar 5 fördelar

Boka ett kostnadsfritt möte med en specialist

Vi är redo att hjälpa dig med din backup

Tillsammans går vi igenom din verksamhets nuläge och ger rekommendationer.

Vi kontaktar dig personligen för att boka en tid och mötesform som passar just dig.


Frågor och svar om backup som tjänst

Som it-chef inser du sannolikt värdet av en bra backup, men kanske funderar du också på hur det blir om hanteringen inte längre sker internt.

Tomas Blixt, försäljningschef på Atea svarar på de vanligaste frågorna om Backup som tjänst och förklarar vilka fördelar den kan ge din verksamhet.

Ladda ner frågor och svar om backup som tjänst

Här finns backuptjänster i utvecklingens framkant

De vanligaste kommentarerna från kunder som använder Backup som tjänst kan sammanfattas med orden ”befrielse” eller ”lättnad”. Men för Atea handlar backuper snarare om ett passionerat fokus. Här jobbar specialister med att utveckla tjänster som ligger i teknikens och efterfrågans framkant.

Backuptjänster i utvecklingens framkant

Så återställer kommunen sin data efter ett angrepp

Varje dag hanterar Sveriges kommuner stora datamängder som är ovärderliga för oss medborgare och samhällets funktioner. Ett virusangrepp kan få stora konsekvenser under lång tid. Men den här kommunen är i trygga händer. Med Ateas Backup som tjänst kan datasystemet snabbt och kostnadseffektivt återställas till ett läge före attacken. 

Följ stegen genom att klicka på de gröna rutorna

I samarbete med IBM

Atea är platinumpartner till IBM och specialister på flera områden av IBM:s produktportfölj.

Atea är experter på lagring- och serverlösningar från IBM. Det omfattar bland annat lagringslösningar, arkivering och backup. Vill du backa er data säkert och effektivt så erbjuder vi en tjänst baserat på IBM:s backuplösning Spectrum Protect (TSM).

 

 

Tillbaka till Datacenter och nätverk
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer