Hoppa till huvudinnehåll
Missade du vår spännande webinarserie där vi vid fem tillfällen delade med oss av hur ni strukturerar er digitala transformation i en modern molnlösning? Nu har du chansen att se dem här.

Den digitala transformationen drivs till stor del av det publika molnet och molntjänster som stödjer snabbhet och agilitet.  

Ska ni starta en digital transformation eller är ni mitt uppe i arbetet? Vet ni vart ni ska börja eller funderar ni på hur det ska sluta? Händer transformationen av sig själv?  

I en spännande webinarserie delar vi med oss av hur ni strukturerar er digitala transformation i en modern molnlösning med stöd av Atea CloudTrack. Vi tittar på hur ni kan strukturera, planera och kontrollera utan att förlora snabbheten i att leverera från plattformarna AWS, Azure och M365.

 

Har ni en tydlig molnstrategi för er verksamhet?

Strategy

Vad innebär det att sätta en strategi och hur förankras den i organisationen? Kan vi använda publika molntjänster? Ateas arkitekter och it-rättsjurister delar med sig av erfarenheter om det strategiska arbetet.

Är molnresan påbörjad men ni har hamnat i läget ”Var tog vägen, vägen?"

Governance

AWS, Azure och M365 är tre populära plattformar hos våra kunder, men hur skapar vi kostnadskontroll, styrning och regelefterlevnad i dem? I det här passet talar Ateas lösningsarkitekter om förvaltning i dessa plattformar. 

Migrera eller modernisera? Konsten att få rätt sak på rätt plats i rätt plattform.

Modernization & Migration

Hur skapar vi värde i AWS, Azure och M365? Vad innebär en migrering eller modernisering? Vad finns det för intressanta tjänster att använda och hur gör Ateas kunder?

Hur löser vi kompetensbehoven inom de nya plattformarna?

Management

Att stödja flera plattformar skapar ett behov av ny bredare kompetens. För att underlätta och snabba på utvecklingen så går det att använda managerade tjänster som tar hand om hela eller delar av den nya miljön.

Använder du de nya säkerhetsmöjligheterna i molnet?

Security

Var du än befinner dig i molnresan så är säkerhet en självklarhet. 
Vad finns det för nya möjligheter att utveckla säkerheten?
Vi tittar på de senaste säkerhetslösningarna. 

Kontakta gärna oss

Lars-Erik Palm
Lars-Erik Palm
Solution Architect Cloud - Azure
Skicka e-post
Håkan Boström
Håkan Boström
Solutions Architect Cloud - M365 & Säkerhet
Skicka e-post