Tillbaka till Appar och system

Bättre vårdkommunikation genom en säker videoanslutning

Mindre restid, mer tid för vården. Och snabb direktkontakt mellan vårdgivare och patient. Till exempel för att kontrollera en stoma, följa hur insulinpennan används eller bara berätta vad som hänt under dagen. Med cContact förbättras vårdkommunikationen genom videovård, via en säker videoanslutning.

Smart videovård via skyddad anslutning

CContact-appen har en smart adressbok, så att patienter och vårdgivare snabbt kan hitta varandra för videovård. Kontakten kommer till stånd via en skyddad anslutning, som uppfyller kraven för informationsskydd inom vården.

Enkel hantering på översiktlig instrumentbräda

CContact har en översiktlig instrumentbräda för vårdorganisationer. På den går det lätt att lägga till klienter och direkt koppla dem till vårdgrupper. Med cContact-appen kan klienterna sedan även bjuda in släkt och vänner. Om så önskas kan man integrera kompletterande tjänster i cContact, som kopplingar till en vårdcentral, FocusCuras kundtjänst eller egna tjänster.

Bättre livskvalitet, omfattande kostnadsbesparing

Enligt de första undersökningarna kan cContact spara 30 till 60 % i tid och pengar. Men något ännu viktigare: med bra vård på distans kan vårdgivarna förbättra patienternas och klienternas livskvalitet.

Tillbaka till Appar och system
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer