Hoppa till huvudinnehåll
Data och analys

Smart reningssystem sparar miljoner åt Kristianstad

Så jobbar man med analys av data

Vi bygger Sverige med it

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.

Vi finns nära din verksamhet på ett trettiotal orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr och stöttar dig på den digitala resan. Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Om Atea | KunderbjudandeEventLediga jobb

Kundstories

1 / 2

Funderar ni på att flytta till molnet?

Med Atea CloudTrack hjälper vi dig med en strategi för att din organisation ska få en modern it-miljö. Du får guidning i valet av moln bland alla alternativ som finns, stöttning vid migrering av din data och hantering av drift och övervakning.

Du kan vara trygg i din resa till molnen - var du än befinner dig. 

Utforska Atea CloudTrack

Få det senaste insikterna inom digitalisering direkt i din inbox

Lyssna på senaste avsnittet

Malin Boman, Innovationsledare på Hemsö möter upp Stefan digitalt för att prata om utforskande problemlösningsmetodik och hur man bygger bron medan man springer. De pratar också om ingrediensen mod och vad som krävs för att känna mod? 

Malin berättar om ett innovationsexempel på Hemsö, Framtidens äldreboende, där de gått från idé till koncept och till en fas där de nu testar pilotidéer men också börjat använda dem ute i verkligheten. De diskuterar också om det finns affärsutveckling eller verksamhetsutveckling som inte har en digital komponent. Och vad har egentligen rabatter och växthus för koppling till innovationsarbete?

Lyssna direkt i Spotify
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer