Hoppa till huvudinnehåll

Framtiden är digital

Digitaliseringen är en viktig nyckel för att kunna möta framtidens behov såväl som för att hitta nya lösningar och bidra till konstant utveckling. Vårt mål är att vara en möjliggörare för din verksamhet på er digitaliseringsresa. Genom våra konsulters breda och djupa expertis hjälper vi dig att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som din verksamhet behöver och är beroende av för att lyckas.

Atea Insikt

Medarbetare

Vi vill vara The Place To Be för dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvar ser vi till att göra skillnad.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Jobba hos oss

Ta del av det senaste inom ditt intresseområde

Vi ger dig möjlighet att skräddarsy vilken typ av kunskap och event som du vill ta del av, så ser vi ser till att det landar bekvämt i din inbox.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Lokal närvaro

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. Våra kontor känner till marknaderna lokalt och har samtidigt tillgång till hela Ateas kompetens.