Hoppa till huvudinnehåll

Vårt jobb är meningsfullt. Gör skillnad. Du också.

Lediga jobb

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.

Vi finns nära din verksamhet på ett trettiotal orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr och stöttar dig på den digitala resan. Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Var med och påverka it-branschen!

Årets ASF-undersökning är igång. Undersökningen driver hållbar förändring genom att upplysa den globala it-branschen om vad köparna i Norden ser som mest akut att hantera för en mer hållbar industri. Du är väl med och bidrar? Dina svar gör skillnad!

Från och med i år får du dessutom värdefull återkoppling kring dina svar.

Vilken förbättring önskar du göra?

Känn dig trygg med att få den lösning som passar din verksamhet bäst. Våra it-konsulter runt om i landet hjälper dig med rätt digitala lösning oavsett om det gäller drift, support, implementation, projektledning eller rådgivning. Utgå från önskad effekt för din verksamhet - så leder vi dig till rätt digital lösning.

Ta del av det senaste inom ditt intresseområde