Vi bygger Sverige med it.

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.

Vi vill till exempel bidra till ett effektivare lärande i skolan. Vi vill stärka polis, räddningstjänst och sjukvård i deras arbete att trygga vår välfärd. Vi vill göra svensk exportindustri än mer konkurrenskraftig och ge entreprenörer bättre möjligheter att förverkliga sina drömmar.

Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med it. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Här på atea.se berättar vi hur vi bygger Sverige med it. Välkommen att titta runt och besök sidorna för vårt erbjudande inom it-infrastruktur, läs kundberättelser i senaste numret av vår kundtidning och se vilka it-mötesplatser du kan besöka framöver. Så hoppas vi att du får inspiration till hur du vill vara med och bygga.


Tillbaka

Ateakoncernen

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 500 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 22 miljarder norska kronor 2013 och är noterad på Oslo Börs.

Mer information www.atea.com

Atea Sverige

I Sverige är vi 1 900 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Luleå i norr. Omkring 1 000 av oss är konsulter.

Här hittar du ditt närmaste Ateakontor

Ägare

Atea ASA 100%

Rapporter

Alla rapporter hittar du på vårt moderbolags webbsida.

Visa rapporter

Atea har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.

Läs också