Bett _2014_header _800x 240px
Bett 2014
Om Bettmässan
Praktisk information
Agenda
Våra talare
Skolbesök
Medverkande leverantörer
Kontakt
lärande.

Skolbesök

Vi besöker dessa skolor som satsar på it för att stärka lärandet!

Clairscourt

På Claires Court Maidenhead arbetar man med ett undersökande arbetssätt och en nyfiken inställning till lärande. Skolan tar emot elever i åldrarna 3–18 år och har sin verksamhet i flera lokaler i Maidenhead. Vi gör vårt bästa för att du ska få besöka den del av verksamheten som är mest relevant för dig. På Claires court arbetar eleverna med Chromebooks och Google Apps For Education.

Skolans webb: clairescourt.com
Se gärna filmen

 Elm Park

På Elm Park går elever i åldrarna 4-11 år. Förskolan/skolan har sin verksamhet i moderna lokaler i centrala London som var inflyttningsklara 2011. Här arbetar man med iPads som stöd för elevernas lärande.
 
Skolans webb: elmparkprimary.co.uk

 Twickenham

Twickenham är en grade 6-12 där det talas över 40 olika språk. Twickenham Academy har tidigare haft sviktande elevresultat, men i de senaste mätningarna ser man att elevernas resultat ökar stadigt. Man har helt nybyggda lokaler och satsar nu stort på att bli en attraktiv skola för områdets unga. Man är just nu i en fas där man förser alla sina elever med en egen Microsoft Surface.   

Skolans webb: twickenhamacademy.org.uk

 


Ormiston Park

Ormiston Park Academy öppnade 2009 och har nyligen flyttat in i helt nybyggda lokaler. Här går elever från 11-19 år och man har höga ambitioner med sin verksamhet.

På Ormiston arbetar man mycket med det engelska språket och har ett tydligt fokus på att utveckla elevernas kreativa och kulturella förmågor. Datorer, 3D och interaktiva projektorer ses som självklara hjälpmedel för elevernas lärande.

Skolans webb: http://www.ormistonpark.org.uk/